ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 28/09/2011

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ 28/09/2011
Την Τετάρτη 28/9 πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγνώστου η λαϊκή συνέλευση των Αγανακτισμένων Ρεθύμνου. Στην συνέλευση ήταν πάρα πολύ μαζική, ύστερα από συζήτηση αποφασίστηκαν τα εξής:
  • Πέμπτη 29/9 θα γίνουν δύο συγκεντρώσεις ενάντια στα χαράτσια, μία στο Νοσοκομείο στις 11:00 και άλλη μια στο Δημαρχείο στις 12:00 η οποία καλείται από τους φοιτητές. Και οι δύο συγκεντρώσεις θα καταλήξουν στην Εφορία στις 13:00 όπου θα διαμαρτυρηθούμε για την φοροεπιδρομή της κυβέρνησης.
  • Επόμενη ανοιχτή συνέλευση για απολογισμό της μέχρι τότε δράσης μας και σχεδιασμό των επόμενων κινήσεων μας σχετικά με τα χαράτσια την Κυριακή 2/10 στις 20:00 στην Πλατεία Αγνώστου
  • Να βγει από την λαϊκή συνέλευση της Πλατείας Αγνώστου ψήφισμα συμπαράστασης στην Μαρίνα Δημητριάδου που διώκεται ποινικά για την ρήψη αυγού στον υφυπουργό ΠΡΟ.ΠΟ Μ. Όθωνα την Κυριακή 25/9. Να διακινηθεί το ψήφισμα σε όλες τις πλατείες της χώρας και να επιδιώξουμε να υπογραφεί από όσο το δυνατόν περισσότερα σωματεία όχι μόνο στο Ρέθυμνο αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.
  • Στηρίζουμε την βδομάδα «Δεν πληρώνω τα 5€» που αποφάσισε η Ένωση Γιατρών Ρεθύμνου για το διάστημα 3-7/10
  • Δευτέρα 3/10 στις 8:30 συγκέντρωση στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου για μπλοκάρισμα των ταμείων ώστε να μην πληρώσει ο κόσμος τα 5€

This entry was posted in Πρακτικά Συνελεύσεων. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.